Stolt

ÅÅh.. nu är jag så stolt! Det har varit på gång ett tag, men inte riktigt velat sig hela vägen, men idag vände Junior på sig alldeles själv! Han låg på rygg, å sen på sidan, å sen helt plötsligt på magen. Han såg lite förvånad ut, men väldigt glad!

Sveriges värsta bilförare

Igår såg jag på Sveriges värsta bilförare. Helt sjukt att de människorna har körkort! Nog för att jag villigt kan erkänna att jag inte alltid har full koncentration på bilkörningen, men herregud!!?? En tjej som knappt såg ut att vara 20, nåja, hon kanske var 25, max! hade redan hunnit med 7 krockar!  På de filmade turena de var ute på i programmet var det mer än en gångtrafikant som låg risigt till  å det gjordes vänstersväng (ja, vänster SVÄNG) i rondell, som han sen försökte skylla på hon i baksätet, en körde mot rött, en mot enkelriktat, och ja, jag vet inte allt de gjorde!
Helt sjukt!  Jag håller verkligen med i det en av jurymedlemmarna sa: Den som gett de här människorna körkort borde SKÄMMAS!

Om ni missat programmet kan ni se det här:   http://www.tv4.se/?videoId=1.829974    
scrolla ner en bit bara, så bör ni hitta Anita med sin rosa jacka!

Klockan 2

Nu är klockan 2, och Junior har precis alldeles nyss somnat. Han somnade vid 22 tiden efter att ha varit vaken sen 16,30 ungefär, så jag hade förhoppningen om att han skulle sova hela natten trots att han somnade tidigare än vanligt, men icke! Han laddade med ungefär en å en halv timmes sömn, sen vardet full fart! Han ville prata å stoja, hoppa å skrika, så då är det väl bara att låta honom göra det. Tänk att den lilla filuren har sån makt över mamma! Håller mig vaken halva nätterna.. fast han är ju go´å glad iaf, å så sover vi ju rätt länge på mornarna, så jag ska inte klaga. Är ju många bäbisar som håller sina föräldrar uppe med grin och skrik, som vaknar var å varannan timme. Junior sover iaf 8-10 timmar i sträck mest varje natt, och grinig är han i princip aldrig, så jag har det bra! Men ååh så skönt det skulle vara att få lägga sig lite tidigare!

Hoppetihopp

Den som kom på hoppgungan borde få pris! Junior roar sig länge i den. Han hoppar å hoppar å ser helt lycklig ut, å så kommer det glädjetjut emellanåt. Är så mysigt att sitta och titta på honom där! Säkert väldigt bra för både balans och benstyrka med...


Öppna

Idag har vi varit på öppna förskolan igen. Verkar som att Junior tycker om att vara där! Tittar storögt på de andra barnen och lyssnar på vad som förssigår.  Tror han gärna skulle vilja vara med och leka med dem...
Dessutom finns det kaffe å macka åt mig, så det är toppen för oss båda att komma dit!

 

Provsittning

Vi har skaffat oss en ny stol till Junior nu. Den första vi fick var ju en sån plaststol från Ikea, men den är så låg så den bör han nog vara betydligt större innan han använder. Sen fick vi ju en typ av tripp trapp stol av Janicke, men den fanns det ingen bygel till, och nu har vi alltså skaffat oss en tredje stol.
Jag monterade ihop den igår, och Junior provsatt den. Först satt han bara och hängde å spanade in tårna, men när jag sa åt honom: -Så där kan du ju inte sitta!, så rätade han upp sig.
Lite för liten är han fortfarande för stolen, men dröjer inte många veckor innan han kan sitta där med oss vid köksbordet!
Hopp, hopp, hopp

Hopp, hopp, hopp, hopp, hopp, hopp, hopp, hopp, hopp, hopp, hopp
                                           hopp, hopp, hopp, hopp, hopp, hopp, hopp, hopp                    hopp, hopp, hopp


                                   hopp, hopp, hopp, hopp, hopp, hopp, hopp, hopphopp, hopp, hopp, hopp, hopp, hopp, hopp, hopphopp, hopp, hopp, hopp, hopp, hopp, hopp, hopp                                                  hopp, hopp, hopp, hopp, hopp

                                            
                                                                 hopp, hopp, hopp, hopp, hopp, hopp, hopp, hopp
 
                        

                      hopp, hopp, hopp, hopp, hopp, hopp, hopp, hopp                                                  hopp, hopp, hopp, hopp, hopp
Ja, ungefär så har även den här dagen sett ut.....

   

                                                                               


                        

Babyhoroskop

Det är alltså såhär stjärnorna säger att junior är:

 

Vågen

23:e september - 22:a oktober
Planet - Venus
Element - luft

vagen babyBebisar födda i vågens tecken kommer att sola sig i omgivningens uppmärksamhet redan från första dagen. Bebisen som alla beundrar och ler åt på BVC:n? Just det, hon är en våg! Hon kan framstå som något passiv, men fortfarande väldigt charmig, och folk kan inte hålla sig ifrån henne. Kanske är det hennes bedårande leende som attraherar, men i vilket fall som helst så är den lilla vågbebsien helt oemotståndlig.

Hon tar dagen med jämnmod och älskar att vara i sällskap av andra och tycker mer om det är att vara ensam. I en grupp med andra barn smälter hon in ganska väl allt emedan att hon visar upp vågens karakteristiska egenskaper: social kompetens och diplomati. Den här lilla krabaten är en född medlare, och en karriär som advokat eller förhandlare är inte osannolik.

Då hon gillar en smula flärd och elegans bör ni undvika att ge henne syskonens urvuxna kläder. Hon älskar att känna sig vacker, och snygga kläder är ett bra steg på vägen. Vågen vill också ha det ordnat omkring sig, så vältvättade kläder och ett städat hem är ett stort plus.

Vågen kan vara en smula manipulerande, även om hon alltid lyckas var det på ett trevligt sätt.

I korthet så gillar vågbebisen att prata, älskar att umgås och är en populär (och rättvis) deltagare i lekgruppen.
                                                                                                                                    (källa: www.babyn.se)

Utmanad


Utmanad

Har blivit utmanad av Therese (som utmanar alla sina bloggläsare)

Regler:
* Publicera reglerna på din blogg.
* Svara på de sex 8-sakerna.

8 favoritprogram
1. Let´s Dance (mest för sällskapets skull)
2. Fåret Shaun
3. CSI
4. Skenet bedrar
5. My name is Earl
6. Cold Case
7. Boyd Coddington
8. Criminal Minds

8 saker jag gjorde igår
1. Åt tårta
2. Skrattade
3. Såg Lets Dance med det obligatoriska sällskapet Elin & Bea
4. Hoppade med Junior
5. Kramades med min älskling
6. Handlade
7. Tvättade
8. Skrapade lotter och vann den fantastiska summan 55kr

8 saker jag ser fram emot
1. Varje ny dag med Junior
2. Vårsolen
3. Att älsklingen ska komma hem från garaget
4. Att få se E & K´s bäbis. Kom ut nu!!
5. Få tillbaka min kropp
6.Ett glas rött och kex med mögelost (senast var 2007!!)
7. Åka Mercuryn
8. När vi får ordning på tomten

8 favoritrestauranger.
1. Ming Palace
2. Restaurang Gourme (Den i Bräcke om ni minns? Lika mycket för upplevelsen som för maten)
3. Mittis
4. Stekhuset
5. Bykrogen
6. Träporten
7. Vagabondo
8. Max

8 saker på min önskelista.
1. All lycka till min lilla Junior
2. Tomtpinnar på rätt sida om garageväggen
3. En ny altan till sommaren...
4. En städ- och tvättfri vecka
5. Kärlek, värme och omtanke
6. Nya avensisen... en combi!
7. Att jag och P lever friska och lyckliga i många, många år
8. En trave sällskapsspel

8 Personer jag utmanar
1. Bea
2. Elin
3. Jennifer
4. Janne
5. Och
6. Alla
7. Andra
8. Bloggläsare

Prutt och studs

Prutt och studs... japp, det är veckans nya! I tisdags när jag var som sjukast fick stackars Junior alldeles för lite ompyssling, vilket resulterade i en massa överskottsenergi på kvällen. Han ägnade dagen mest åt att sova och roa sig på egen hand i babygymet På kvällen i piggare satt vi i vardagsrummet, eller satt å satt, det var bara Junior som satt  (i babysittern), jag låg som en knubbsäl på soffan...
Kvällen ägnade Juniorn åt att prata å prata å prata. Han övade på alla möjliga olika ljud, och kom även på hur man gör pruttljud med munnen. Det låter tokgulligt! Å när han gör sådär med munnen blir han bara så sööööt.. Han viker in överläppen, biter ihop och tar i å blåser. Ibland biter han nog ihop för hårt, för då ser det ut som om han ska ta i tills han spricker. Kinderna blåses upp och han blir alldeles röd, men kommer inga ljud...
Tänkte jag skulle få med detta på film, men som vanligt slutar han upp med allt så fort kameran kommer fram. Försökte flera gånger. Slog jag av kameran lät han, men slog jag på den så vägrade han. Slog av den så började han igen... Typiskt! Till slut såg jag att han var på gång... smög försiktigt upp kameran, och vad händer? Jo han tar i mer än nånsin, får ur sig nåt helt nytt ljud (lustigt iofs, men inte vad jag var ute efter) och sprutar seckel i stora mängder över både kameran och mig, så där fick jag för att jag tänkte filma honom!
På onsdagen satte jag honom i hoppgungan, och tidigare när han suttit i den så är det precis vad han gjort. Hoppgungat alltså. Men nu kom han på hur det egentligen är man ska göra! Han hoppade som bara den, och verkade tycka att det var väldigt roligt! Så han hoppade som bara den, och hoppa är vad han gjort sen dess! Babygymet och babysittern är nu väldigt tråkiga. Att sitta i knä, eller ligga och mysa går inte alls för sig. Junior ska hoppa, och det hela tiden! När han inte sitter i hoppgungan vill han att man ska hålla honom så han kan stå i ens knä och studsa, annars ormar han sig och protesterar. Hopp, hopp, hopp!
Igår satt vi 6 pers. vid köksbordet och turades om att hålla honom tills vi inte orkade mer, langade honom till nästa som höll tills orken var slut, och langade vidare... Sådär höll vi på. Junior studsade sig många varv runt köksbordet, men trättna? Näe, inte han!

Svårstartad

Nu är jag äntligen frisk! Eller... frisk var jag väl redan igår, men känner mig ännu piggare idag. Så otroligt skönt!
Peter är också pigg nu. Han har åkt till Sundsvall idag, Skulle lämna in topplocket till den där sportbilen, ni vet, på planing och köpa sig ett par jeans, vilket verkligen är på tiden. Han har 2 par, varav ett håller på att ramla i molekyler. Det är hål snart precis överallt på dem! Ska bli spännande att se om han lyckas hitta sig ett par. Känner jag honom rätt kommer tålamodet att tryta per omgående och han tycker att han gått i affärer i evigheter när han knappt hunnit kliva ur bilen. Det där med att vara i stan är definitivt inte hans grej...  Hoppas det går bra och att han hittar några han blir nöjd med!
Själv ska jag städa och baka tårta idag är det tänkt, fast ännu har jag inte kommit igång. Varit fullt upptagen med att göra en massa onödiga saker, som se på tv och titta på datorn. Varför gör man så? Så fort det är nåt som borde göras blir de där programmen som man annars tycker är skit å "vad fan betalar vi för det här för??" väldigt intressanta.

Besviken

Jag har inte så stora krav, men tydligen begär jag för mycket....

Övermod

Igår kände jag mig piggare å piggare under dagen. Jätteglad för att förkylningen vände så fort! På kvällskvisten gjorde jag och Junior ett besök hos hans farmor som var här i Ånge, vi fikade gott och Junior bkev sådär ompysslad som han alltid blir av farmor. Vid 21 tiden åkte vi hemåt för att lägga oss å sova. Junior somnade som vanligt som en stock redan i bilen.. vaknade faktiskt inte ens när jag bökade honom ur overallen! Peter som varit på garaget en sväng efter jobbet kom hem vid 23 ungefär, och vi myste ner oss i sängen med mackor och oboy. Då kom det över mig! Jag blev yr å matt.. magen började göra ont och jag blev alldeles huttrig, och halsen gjorde det svårt att svälja. Sen tillbringades natten mestadels vaken pga magsmärtor och kallsvettningar. Jag looovar det var minusgrader under mitt täcke, trots en normal rumstemperatur! Fan vad jag frös! Stackars Peter blev uppjagad vid halv 3 för att hämta en filt och hålla om mig. Han är ju bara så go´med sin varma kropp, han är som ett element! Vid halv 7 imorse när Peter åkte på jobbet mådde jag fortfarande kass... Gick någon timme till å sen har jag spytt...å spytt..
Fy faaan säger jag bara! Det finns många sätt att fira sin födelsedag, men att göra det med förkylning och magsjuka måste definitivt räknas till ett av de sämre alternativen...

Nu känns det bättre

Idag är febern borta och jag känner mig som människa igen. Under gårdagen blev det värre å värre eftersom dagen gick, och igår kväll var jag nästan lika sjuk som karlarna blir när de är förkylda, dvs nästan döende!
Hmm... näe, riktigt så illa var det väl inte, men fan så klen jag kände mig. Men nu är det som sagt bättre. Fortfarande svårt att svälja och ont i kroppen, men nu funkar jag igen!

Junior ligger här bredvid mig och sover så sött.. Hoppas han klarar sig från förkylning! Vill inte han ska behöva ha ont i halsen å feber å skit... min lilla älskling!!
Fortdätter jsg bli piggare i den här farten åker vi nog och hälsar på Juniors farmor ikväll. De träffas ju inte så ofta, så det är nog roligt för dem båda att ses!Antar Junior trivs som bara den när han är med farmor, för han blir alldeles väldigt ompysslad!

Bläää!!

I förrgår hade jag lite ont i halsen, igår hade jag ont i varenda led, men kände mig ändå hyfsat pigg... Idag är halsen en katastrof! Tog till mitt på dan och ett intag av Ipren innan jag överhuvudtaget lyckades hasa mig upp ur sängen. Känner mig risig å kan knappt svälja, trött å frusen, sur å gnällig. Ingen lust att skriva har jag heller.
Hoppas det blir bättre till i morgon....

Tigger

Igår var Juniors tremännigar Stina och Sixten här med sina föräldrar. Vi åt mat å sen kom Jennifer lagom till tårtan. Jennifer hade med dig en present till Junior, ett par toksöta tigervantar! De är alldeles för stora än så länge, men med tanke på vilken fart den här lilla killen växer med så är de nog snart precis lagom.

Tårta

Igår fyllde Juniors farbror år, men då var han upptagen med annat, så vi fick komma idag istället på tårta!  Fanns både princess- och schwartzvaldtårta, som jag mumsade i mig stora mängder av, så nu orkar jag nog inte äta nån vettig kvällsfika... Nåja, lite kräm och mjölk ska väl gå att få ner åtminstone.
Trevligt var det iaf! Junior farfar och minsta farbror var också  där. Å så farmorsfar med fru, vilka vi inte träffar så ofta, så det var roligt. Nog bara 2a gången de och Junior ses om jag inte har helt fel... De bor ju en bit härifrån, och vi har varit dåliga på att ta oss iväg å hälsa på. Måste bli bättre på det!

Öppna förskolan

Nu har vi nyss kommit hem från  öppna förskolan. Massor av barn i blandade storlekar oc h leksaker överallt. Bara huuuur mycket som helst för Junior att titta på. De andra barnen lekte och stojade och rätt mycket , och Junior låg länge på magen och kikade vad de hade för dig. Betydligt längre än vad han har tålamod att ligga på magen här hemma, så det var nog spännande!
Fast jag tycker det är lite otäckt när de stora barnen inte tittar var de kliver. Var en kille som jag sa åt att han skulle akta, men han lyssnade inte utan klev ändå bara på... bara millimetrar från att han skulle kliva på Junior. Otäckt!
Sen var det en tjej som kanske var runt 8-10 månader som gärna ville klappa och pussa på Junior, gulligt, men hon hade inte så bra finmotorik, så det blev mer lugg och knuff...

Demolition man

Tänk att man kan se såhär oskyldig ut när man är en destroyer på hög nivå! Häromdan såg jag att den roliga grodan som han brukar stöka med hållerpå att tappa en prick, och nu ikväll slet han lös ena fjälrilen på babygymet.. Jag vet inte om det är så att vi har en ovanligt hårdhänt liten bäbis, eller om det helt enkelt är så att det är urusel kvalité på grejjerna.. Så här ser det ut iaf:

Den ondsinta förgöraren:


Grodan:


Lösryckt fjäril:


Och gymet den ska sitta fast på:

Resturang

Idag ringde min älskling och undrade vad jag hade tänkt att vi skulle äta till middag, och om jag ville köpa nåt man slipper laga själv. Självklart ville jag det! Tycker ju inte så värst mycket om att laga mat, iaf inte vardagsmat...
Vi kom fram till att Ånge inte är så roligt, så vi åkte till Bräcke (iofs inte så mycket roligare, men åtminstone lite "nytt"), där vi hittade en resturang med ett mysigt fönsterbord. Det var soffor att sitta på , så man kom sådär mysigt nära, och tygdraperingar i taket, vilket förhöjde myskänslan.
Fast personalen var lite lustig... en av de suraste människor jag nånsin sett kom med menyn, sen försvann hon.  Sen hann vi knappt börja titta vad som fanns att välja på innen en man med anteckningsblock dök upp. Här gick det undan! Medans han stod där och tittade och väntade bestämde vi oss för tournedos med klyftpotatis och bearneise och bananasplit till efterrätt.
Maten var supergod! Fint upplagt och alldeles lagom tillagat och kryddat.. Medans vi åt kom ytterligare en personal, den här gången en kvinna som luktade askkopp. Hon var dock mycket gladare än den första. Dessutom betydligt pratgladare! Medans vi åt kom hon och pratade med oss och Junior, berättade om sitt barnbarn som var 10 månader, och frågade om vi var från Bräcke, för hon kände inte igen oss, och lite annat.. nu förstod jag bara hälften av vad hon sa, eftersom hon pratade som Arnold Schwartzenegger, sådär hackigt och mörkt och på bruten svenska... Dock var hon glad och jättetrevlig!

Bara så himla skönt att få komma ut och göra nåt! Alldeles för länge sen sist.... Tack älskling!!

....dansas julen ut

Jahapp, så var det då 20:e dag knut, och julpyntet har rykt all världens väg! Skönt att få tillbaka sitt "gamla vanliga" hem, men på nåt vis så är det ju lite mysigt med julen ändå. Kanske för att jag gillar rött! Det är en sån varm och bra färg som gör att det känns väldigt ombonat. Men nu är det undanstökat! Fast kan ge mig f*n på att det är något jag missat. Det blir alltid nånting kvar i nåt hörn, vartenda år....

I övrigt har vi inte gjort så mycket idag, var in på byn en sväng och köpte en nippel så gaswiren på Elanen kunde lagas, men mest har vi bara legat i sängen och myst. Peter var ju ledig idag , så vi har legat alla tre och kikat på film å haft det jättebra. Är ju bara så skönt att få vara tillsammans!

Senaste

Ja, denna lista är knyckt!  Nån som har nåt emot det, säg till!

Senaste
1. Mening du sa i sms:
puss och kram (till min älskade Peter)
2. Personen du pratade med: Peter
3. Du fick sms av: Bea
4. Du kramade: Peter

Idag
5. Kläder:
Jeans och randig tröja
6. Bättre än igår?Abolut! Har ju pratat ut om en del jobbiga saker

Imorgon
7. Är det:
Promenad med vagnen om det är ok väder
8. Planer: Inga! Vi tar dagen som den kommer

Favorit
9. Plats:
Hemmet
10. Nummer: har nog inget... men får kanske bli 24 eftersom Junior är född då!
11. Färg: Röd
12. Årstid: Höst

Frågor & svar
13. Saknar du någon?
Ja
14. Humör för tillfället: Neutralt
15. Det första du gjorde i morse: Jag och Junior hade vårt obligatoriska morgonsnack. Han är pratglad den lilla killen. Sen fick han frukost
16. Vad åt du sist?:  En banan... väntar på att middagen ska bli klar nu
17. Vad irriterar du dig på? Sölkorvar mitt i vägen, lögner, försäkringskassan, dåligt väder, ja, det finns massor att reta sig på!
19. Vem tänker du på just nu? Mina älsklingar! De finns alltid i mitt huvud....
20. Tror du att personen tänker på dig med? Mjaa... hoppas kan man ju iaf!
21. Vart reste du sist? Räknas Sundsvall?? Annars kommer jag nog inte ens ihåg...
22. Vad gjorde du igår kväll? Hälsade på Juniors farbror å kollade in nya lägenheten
23. Liknar du din mamma eller pappa? Tror jag fått mycket från dem båda
24. Ler du ofta? För sällan är jag rädd....
25.Välj en ( kärlek,skönhet,kreativitet) Men åh vad svårt! Kan ju inte tänka mig leva utan min kärlek, men gud så trist att inte ha nån kreativitet
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna? Önskade mig senast, men har inte slagit in än....
27. I vems säng sov du inatt?
Vår egen
28. Vilken färg har din tröja? Svart/vit/grå randig

Sorg
29. Har du någonsin gråtit tills tårarna tagit slut?
Ja
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns? Hm ja
31. Gråter du när du skadar dig? Näe, men svär desto mer

Lycka
32. Är du en glad person?
Ja, ibland
33. Vad gör dig glad? Min lilla underbara familj
34. Önskar du att du var lyckligare? Näe, behövs ju dalar för att man ska kunna njuta av topparna!
36. Kan musik göra dig glad? Absolut! Jag säger bara Larz-Kristerz   .-)

Kärlek
37. Har någon annan än din familj sagt "jag älskar dig" ?
Japp
38. Har du någonsin sagt " jag älskar dig" och menat de? Ja, jag menar det varje gång!
39. Har du en flick/pojkvän? Mm... sambo
40. Är du nöjd med det? Absolut! :D
41. Är du kär? Mycket

Hat
42. Vem hatar du verkligen?
Hmm.. kommer inte på nån som jag hatar...
43. Gjort en hatlista?
44. Är du en mobbare? Nope
45. Har du vart så arg på någon/något så du börjat gråta? Ja, rätt nyligen
46. Har du blivit sviken någon gång?  Vem har inte det?Babymassage

Idag var det föräldraträffa på bvc med babymassage. Vi var 8 föräldrar/barn där och meningen var som sagt att vi skulle massera våra bäbisar, men Junior var inte ett dugg intresserad av detta! Han ormade runt och var väldigt nyfiken på Maggan som visade på en docka hur man skulle göra, och sen låg han och kikade på de andra barnen. Att ha ögonkontakt med mamma och faktiskt bli masserad själv, det var inte alls aktuellt.
Nåja, vi får väl prova här hemma nån dag, när det är lättare att få kontakt med varandra och slappna av. Var förstås väldigt spännande att se vad det var för ställe vi hamnat på....

Nu har vi nyss haft främmande av farbror Mikael. Han och Junior kommer väldigt bra överens, brukar ha långa konversationen, och jag vet inte vad det är, men nå´t gör han iaf som tydligen är väldigt roligt. Junior Skrattade som bara den, och faktiskt lyckades jag få med det på film! Annars brukar han bli gravallvarlig så fort kameran kommer fram, men idag lyckades jag. YES!


Tack!

Tack för att du pratat med mig! För att du velat lyssna på hur jag känner det... Nu känns allt så mycket bättre. Hoppas bara vi båda kan lita på varandra nu, för jag VET det alltid är från två håll. Det är inte bara du som gjort så vi hamnat i den här soppan.... Men skönt vi kommit en bit på vägen, för din vänskap kan jag inte tänka mig leva utan!

En dag i kaffets tecken

Idag har det varit plusgrader hela dan. Förutom blåsten har det varit superskönt att vara ute! Jag och Junior tog en promenad med vagnen... Gick in till metropolen Alby och hem till Bea där jag blev bjuden på kaffe. Medans vi satt där i soffan och hade det bra ringde Peter och var på väg hem från jobbet (jobbade sån där knepig delad tur idag), så när vi fikat klart knatade vi hemåt igen... Här hemma hade vi besök av Jonte, så kaffet stod redan klart på bordet när vi kom hem, så det blev en kopp till. Efter att vi gjort middag och fått i oss den var det dags för Peter att åka tillbaka på jobbet.
Då blev det bad för Junior och dusch för min del, sen åkte vi in på Ånge och gjorde ett besök hos farbror Mikael. Han har ju flyttat för bara ett litet tag sen, så det var kul att se hur han bodde. Jättefint var det! Fick såklart kaffe även där, så nu är det bara att hoppas Junior och jag kan sova inatt...
Jag drack ju inte kaffe alls när jag var gravid. Var världens kaffetunna innan, men tyckte det smakade apa då, och har varit rätt sparsam även nu under amningen, så som sagt får vi hoppas vi somnar ikväll!

Sundsvall

Igår åkte jag och Junior till Sundsvall för att lämna in bilen på Toyota. Med oss hade vi Jennifer. Vi hade en bra dag... lunkade runt lite i affärer medans vi väntade på att bilen skulle bli klar. hade egentligen inte råd, men handlade lite ändå. Bla. fick junior en bil i rött manchester. Tyckte den verkar rolig att "åka" runt på här hemma sen när han blir större. Eftersom den är mjuk fungerar den ju också som kudde att sitta/ligga på framför t'n och så...
Senare på kvällen hade jag främmande av Bea och Elin. Vi fikade och kollade på Lets Dance, sen kom vi fram till att vi var sugna på pizza, så vi åkte till Fränsta och köpte oss en varsin. Sjukt att man ska behöva åka 4 mil för att få sig en riktig pizza! Vi köpte även med en extra pizza till Peter, så vi åkte in till honom på garaget med den, fast han var klar för dagen och åkte hem med oss och åt den. Skönt att få hem honom!!


Ännu en dag...

Jahapp...så har det då gått ännu en dag, och som vanligt har det inte hänt nåt särskilt. Var in på affären en sväng idag, och förgade håret när jag kom hem. Lagade mig en sen middag å sen ner till grannarna å hälsade på. Junior satt i Jannes knä å tittade på julgranen och pratade. Tror de hade det ganska mysigt tillsammans....
Precis när vi var på väg därifrån fick vi sms från Bea att vi var välkomna på kaffe. Eftersom Junior redan hade overallen på var det ju smidigt att hoppa in i bilen å åka dit, så sagt och gjort! Pratade och kikade på tv'n var vad vi gjorde, lättsamt och trevligt! :D
Nu har vi ganska så nyss kommit hem å Junior SOVER! *peppar, peppar*  Synd bara min älskling är i garaget å grejjar nu när vi äntligen skulle kunna vara bara vi å ligga å mysa en kväll... Junior har ju vanan att vara uppe å pigg vid den här tiden...

Såhär blev håret iaf. Inte så stor skillnad mot för förut...


Trött på ögat

ÅÅh vad seg jag känner mig!  Känns som om det är ett allmäntillstånd det här med att vara trött... vintermörker och kyla, å så Junior som håller mig vaken till sent. Nu sover han iofs till mitt på dan med, men trött blir jag ialla fall..

Vaknare än så här kommer nog mina ögon aldrig mer att bli. Isåfall är det nog operation som gäller


Vakna

Junior kan inte sova... somnar till korta stunder bara, men sen vaken å gnällig. Idag skrek han tom! Iofs inte mer än kanske 1min, men dert är mycket för att vara Junior, som annars inte skriker alls.
Stackars lilla älsklingen! Jobbigt när det är nåt som inte är bra.... vet inte om det är magen eller om det börjar komma känningar av vaccinationen... Hoppas det snart blir bra iaf!

Varmare!

Äntligen är det varmare ute! Efter flera dagar med kyla som får tom isbjörnarna att fundera på om de ska gå i ide är det idag väder så man vågar stoppa snoken utanför dörren. Tänkte att jag och Junior skulle ta å åka på affären en sväng, inte handlat sen i lördags (eller var det fredags) så är tomt på det mesta. Skulle behöva bröd å annat smått å gott... Men efter ett misslyckat startförsök av vrålåket när det var kallt är det nu tomt på batteri. Batteriladdaren är dock påkopplad, så nu är det bara att  vänta och hoppas den vill starta nu när den får lite ström !
Det är dålig kontakti tändningslåset, så det kan vara lite krångligt även när den har stret. har inte lyckats bytt den där kontaktsatsen än. Ringde faktiskt på toyota igår, han jag skulle prata med var upptgen men skulle ringa mig, så jag väntade och väntade och väntade, men ingen ringde. Jag ringde då upp igen och får besked att han gått för dagen! Hon som svara sa att han hade kortdag eftersom idag är en helgdag, men att det inte är nån ursäkt för att inte ringa upp... Nåja, får väl försöka i morgon igen!

Ingen vidare början...

Det här året har väl kunnat börja på bättre sätt. En del som känns jobbigt nu, men hoppas vi får rätsida på det...  Bara vi får lite tid på oss HOPPAS jag verkligen det kommer bli bra. Önskar ju inget hellre... och det hoppas jag att jag inte är ensam om att känna.  Men jag måste få hjälp! Det här är ingenting som jag kan göra på egen hand...

Proppen

Underbara söta lilla proppen!
Tänk att vi hade sån tur att vi fick världens sötaste, goaste å snällaste unge! Sover bra å äter bra å är i princip alltid på gott humör. Bara så mysigt när han är på surrhumör å gopratar med en. Det där ljudet tillsammans med leendena han avfyrar däremellan värmer mammahjärtat nåt så otroligt!
Fast kommer nog bli den envisate lilla unge man kan tänka sig... har ju både mamma å pappa att brås på där! Kan inte ens sitta i babysittern som det är tänkt, utan sitter å tjurhåller sig uppåt. Rak i ryggen ska man va! Så här ser han ut då:
Otroligt!

När min älskade lilla Junior ler känns allt bra! Allt det som annars känns jobbigt försvinner för ett ögonblick... Helt otroligt att ett litet leende har kraften att torka tårar. Att kärleken till den lilla krabaten är så stark att inget annat längre spelar nån roll, jag skulle offra precis allt för honom!
Varje dag lär han något nytt, bara SÅ spännande att få vara med honom på vägen.
Kan inte få nog av honom, och är så rädd att jag på något vis ska förlora honom. Det är den allra största fasan! Tänk om...
tänk om... tänk om...
Åh vad jag älskar min lilla gospropp! Må du alltid finnas här, frisk och lycklig!

RSS 2.0