Junior

Go´proppen då? Ja, han har det bra. Så otroligt glad och pigg och nyfiken på livet. Han har blivit ännu stadigare nu, kan sitta själv långa stunder, fast ibland är det som att han skulle ha en boll i rumpan, han tippar åt alla håll.. Är nog inte långt borta att han kryper heller! Han snurrar runt och far, så det är gjort på ett ögonblick för honom att flytta sig en bra bit, men vi väntar ändå på att han ska börja krypa. Fast är ändå rätt skönt att han inte gör det, för med hans energi så lär han ju krypa runt överallt i lägenheten precis hela dagarna och inte ge mig en lugn sekund. Nåja, jag kan behöva motioneras litegrann...

Mycket

Det händer mycket i livet nu, saker som inte går att blogga om. Några är ni som vet vad som pågår och andra som antagligen anar..
Skönt att ni finns mina vänner! Jag är så otroligt glad att jag har er. Vet inte hur det här gått annars, men nu har det ju faktiskt gått långt över förväntan. Jag mår jättebra faktiskt. Känner mig stark och glad och har en trygghet i mig själv som jag saknat på sistone. Det här är rätt väg, det vet jag. Så otroligt skönt att steget är taget, så otroligt skönt att känna att det vänt nu, att livet har så mycket att erbjuda!
Fortfarande är det mycket att kämpa mot, och mer kommer det att komma, det är jag övertygad om, men det kan jag ta nu, för nu ser jag mitt verklighet mycket klarare.

Ljungabo

Det hade jag väl aldrig kunnat tro att jag skulle bli Ljungabo, men nu blev det så! Hittade ju en lägenhet med bra planlösning och dessutom öppenspis i vardagsrummet. Känns toppen! Visst är den dyr, men kostar ändå 700 mindre än den trean jag tittade på här i fränsta, å den var mindre å inte alls lika fin. 2an i ånge var också dyrare, så känns som att jag får mycket boende för pengarna.
Fick nyckeln i morse, å har haft bärhjälp idag, så nu är vardagsrummet fullt med prylar! Gick snabbt och smidigt att flytta. Tack till er som var med!!

Packa

Idag tänkte jag försöka packa ihop så mycket av mina saker som jag hinner... Känns inte så kul att ha de stående där jag inte kommer åt dem. Men lär antagligen inte bli så mycket... svårt hinna med vara effektiv när Junior är med...

6 mån

Idag fyller Junior ett halvår. Helt sjukt så fort det gått! Från mig å mormor har han fått massa grattiskramar å pussar, hans pappa var förbi å kramades lite också, å hämtade en sak.

Bumblebee



Humor!


Myspys

Idag var jag och Junior på Myspys. Det är kyrkan som ordnar träffar för föräldrar och barn, precis samma som stor & liten..  Det var trevligt, kul att träffa mammor här i byn med! Det serverades våfflor och kaffe, vilket var jättegott.
JAg har även börjat röja lite grann här hos mamma, i en massa gamla saker som ligger kvar sen jag bodde hemma, vilket är snart 13 år sen! Faktiskt kul att dona på, kommer många minnen! Fast är mest skrot... så skönt att få bort det.
Har även gjort en koll i garaget och lekstugan och plockat ihop några lådor med saker som är Peters, som jag ska ta med upp till honom. Måste även börja packa ihop saker där uppe. Känns jättekonstigt att det är som det är....

Gott humör!

Vet ni... jag mår ju tokbra känner jag! Å vad kan då vara bättre än en partylåt!?


Ja..

Idag har Juniorn varit en massa med pappa... Jag skulle stöka lite på byn, och åkte dit å lämnade Junior medans, sen möttes vi upp på Stor & Liten. Där var lite barn idag, bara Juniorn och 2 till, men blev lite lek iaf, å kaffe till oss större.

söndag

Idag har jag och Juniorn varit hos Magnus, Tove å Fia och fikat. Har även skjutsat Tove mot kusten, och hann i samma veva med ett besök på donken. Blev tung som bara den i magen av maten... är fan inge vidare det där!
Sitter nu hos mamma, Junior och hon kollar på tv, singing bee tror ja att det är. De är inte särskilt duktiga att sjunga, men rätt underhållande att höra på! Näh, nog snart dags för sängen tror jag...

MahnaMahna

Den här gör mig glad! Har haft den som ringsignal rätt länge, men vi är 4 st som lyssnat på den så pss mycket under en och samma kväll att vi nog blev hjärntvättade. mahnamahna... mahnamahna . En rolig dag i backen och en skoj kväll, helt fantastiskt att vår chaufför stod ut med oss och vårat mahnamahna under såpass lång tid. Så simpel att man borde bli less på några gånger, men jag gillar den än! MAHNAMAHNA!


Man ska inte slåss!



Motormässa

Idag har jag, Peter och Junior varit på motormässa. Vi har gått runt å kikat på diverse olika bilar, bla nya fiat 500 som jag fastnade för. En underbar retrobil! Dock inget jag skulle  vilja ha som bruksbil, men skulle vara perfekt att susa fram i på sommarkvällarna..
Har haft en toppendag iaf! Fantastiskt trevligt har det varit, och är så otroligt glad för det. Det här behövde vi båda.

Har bara en sak att säga, och det är KRAM!

Skönt

Nu har vi gjort en liten mellanlandning i livet. Känns jätteskönt att steget är taget!  Tror vi båda mår bättre nu. Sen får vi se hur det slutar...


vett och sans

Nu när jag fått lite mer distans till det här så känner jag att jag ju inte är så galen, vilket jag på sätt och vis vetat hela tiden. Det är inte så konstigt att jag reagerar. Det är inte så konstigt att bägaren ibland rinner över... Men galen? Näe, det är jag inte!

fan

hela min värld har rasat. jag är ett vrak!
jag är sjuk och galen!!!

Måste försöka samla mig

Men ååh... det går bara runt, och runt, och runt i huvudet! Jag blir gaaaalen snart!!!

Lista

Var är din mobiltelefon? I köket... eller i sovrummet... tror jag...
Var är din äkta hälft? äkta å äkta... nåja, han är iaf ute och åker på byn med Junior
Ditt hår? enkel hästsvans
Din mamma? Ställer alltid upp
Din pappa? är död sen länge, men den bästa pappan så länge han fanns
Syskon? nej, enda barnet och bortskämd! ,-)
Det bästa du vet? Juniorn är det bästa som hänt. Någonsin!
Din dröm inatt? Minns faktiskt inte
Din dröm/ditt mål? Att göra skillnad till det bättre
Din hobby? hmm... vem har tid med hoibbys när man har barn?
Din skräck? Att nåt ska hända dem jag älskar
Var vill du vara om 6 år? Lycklig både hemma och på jobbet, trivas med tillvaron... var den sen är och hur den ser ut spelar mindre roll, bara jag mår bra
Var var du igår kväll? hemma och lagade mat
Vad du inte är? ensam
Var du växte upp? Torpshammar
Det sista du gjorde? stoppade in nåra till pinnnar i pannan. Nu ska här bli varmt och gott!
Dina kläder? svarta jeans och svart tröja
Din TV? alldeles vanlig klassisk normalstor i vardagsrummet. stor och platt i sovrummet
Ditt/dina husdjur? jag har inga, men peter & Junior har fiskar
Dator? en hp från -02, -03 nån gång...
Ditt humör? svängigt
Saknar någon? Ja, ofta..
Din bil? Lila avensis och en rosa bubbla
Något du inte har på dig? magtröjor
Favoritaffär? räknas tradera som affär? gillar ju att fynda där!
Din sommar? Vilken sommar?
Älskar någon? japp
Favoritfärg? röd
När skrattade du senast? idag när jag retade peter. skönt att skratta tillsammans!
När grät du senast? idag det med

Nu vill jag se era listor!

Mat och mera mat!

Mera promenad idag... Helt underbart väder! Var 2 minus på förmiddagen, men sen stod det +7 på termometern. Solen värmer ju fint! Synd väskan inte var packad med varm choklad och limpmacka..

Nu ikväll har mamma varit här och pysslat om Junior medans jag har lagat mat. Var ju extrapris på karré, som jag köpte massor av när jag var på Ica Maxi senast.Börjar närma sig sista förbrukningsdag, så idag gjorde jag ett ryck och lagade till och stoppade i frysen. Är ju så mycket lättare att ta fram färdig mat ur frysen än en klump som tar ett dygn att tina och sen ska tillagas. Plommonspäckad karré blev det bla, å en karré med plommon och ingefär. Men tror den med äpple och aprikos blev godast faktiskt. Mycket mat blev det! Bra att ha klart och bara koka nån potatis när lusten att laga mat inte vill infinna sig. Och det vill den ju aldrig! Fyy vad tråkigt det är det där med vardagsmatlagning!

Feber, glass och film

Igår låg vi uppradade alla tre här i sängen å var ur form... Tror det har vänt för Peter, för han är på garagefest ikväll medans jag och Junior är hemma och är febriga.. Ganska skönt faktiskt att ligga ensam och se på film och äta glass! Jag som för det mesta vill ha sällskap när jag ser film tycker idag att det är toppen att få vara ifred, så det passar ju utmärkt att han är i garaget och grillar och dricker öl.
Näh, nu är det dags för en till film! Såg Rallybrudar nyss. Mysig film! Men nu blir det en thriller...


AAAJ!!

En till tand har dykt upp... Helt otroligt att så små tänder kan  göra illas så mycket!!

Förkylda är vi också. Inget vidare alls! Hoppas det ger sig snart så vi kan gå på stor & liten på måndag och leka lite. Blev ju inget igår, och missade ju även träffen med föräldragruppen idag.. Hoppas Peter har tid vara hemma med oss ikväll och mysa, för resten av helgen är han ju redan fullbokad. Vore skönt få ha hans sällskap och stöd nu när vi inte mår riktigt bra...

Tänder

Junior har haft rätt så rejäla bumpar i underkäken ett tag nu, sen i torsdags tror jag det var, så såg jag en liten, liten tand sticka upp! Den andra är nog nära som bara den, men har inte riktigt kommit fram än... Men en tand har vi, å den är vi väldigt malliga över!

En sten mindre att bära...

Men ååh vad skönt!
Otroligt så mycket bättre det kan kännas av så lite..  tack älskling!

Snöar idag igen. Fint med snö, och jag tycker det ska vara det när det är vinter. Inte alls roligt när det är bara blask och mörkt och trist... Betydligt bättre såhär! Fast får inte komma så mycket mer nu, för då kommer det att svämma över så mycket till våren när allt ska rinna bort..  Vårt hus ligger ju lågt, och grannen har tagit bort en väldig massa sly uppöver, som antagligen hindrade en hel del av vattnet. Typiskt det ska komma mycket snö just i år! Hoppas det går bra...

Framåt marsch

Jahapp... så vad har hänt de senaste dagarna då? Egentligen inte så mycket, men massor ändå. Mycket promenerande har det blivit... flera timmar om dagen. Är ju bara så skönt när det är kring nollan, å allra helst när solen tittar fram. Idag blev det en 2 mila promenad. Skönt att gå och gå när det är mycket som rör sig i tankar och känslor. Även fast man inte direkt går och tänker på saker och ting så är det som att hjärnan rensar och katalogiserar. Lägger tankarna på rätt plats, gör att det blir mindre rörigt av alltihop.

Långpromenad

Idag har jag och Bea varit ute på en riktig långpromenad. Från halv 1 till halv 5 gick vi, med ett stopp på cafe´t, en kik på garaget och en liten viloopaus medans vi tittade på Beas nya hem. Superfin lägenhet, med glasvägg mellan matrum å vardagsrum, så där kommer hon garanterat att få det trivsamt!
Förutom långpromenad har jag inte hunnit med så mycket mer idag än de vanliga hushållssysslorna, med tvätt, dammsugning å eldning. Fan... man skulle ha varit rik så man kunnat anställa en husa. Tänk va skönt att komma hem till ett skinande rent hem!

jaja.... bära eller brista!

Pengar

Fan för pengar, eller bristen på dem rättare sagt!
Jag ringde försäkringskassan i fredags (27e) eftersom jag inte fått pengarna som jag väntat på. Hon jag pratade med säger att ja, det var ju längesadan jag fick nån utbetalning och hon såg ju att det låg 2 ärenden och väntade, så hon skulle göra en anteckning på det. Sen i lördags ringde det faktiskt upp någon som undrade om jag vliie ändra skatten till % istället för att dra en fast summa som nu, vilket vi gjorde, och hon sa att hon höll på med min utbetalning då.
Bra, bra... men lär dröja ett tag till innan jag har pengarna på kontot. Skit också! För jag har räkningar som måste betalas, och i morgon ska bilen besiktas. Jag vill INTE behöva boka om den tiden bara för att jag inte fått mina pengar, eftersom jag har körförbud. Hade ju tid förra veckan med, som jag ändrade just för att jag inte hade några pengar.
Blir ju smått galen av att sitta här och inte kunna åka nånstans. Inte för att jag egentligen måste, men bara för att jag inte kan så känner jag behovet.
Får ta och länsa spargrisen tror jag!

Paranoid?

Vaknade för en stund sen... Flög upp för att kolla en sak, men intet spår av det. Fan, jag som kunde ha svurit på att det var nåt! Jag är nog paranoid och galen. Fantiserar och hittar på. Får hjärnspöken som jag inte själv fattar att det inte är på riktigt..
Känns ibland som om jag borde söka hjälp. Det här kan ju inte vara som det ska, men samtidigt känner jag att det nog inte är nån fara, att det har varit alldeles för mycket ett tag. På något vis måste ju hjärnan bearbeta det, så trots att jag vill glömma och gå vidare, så kommer det nog hänga med ett tag..
Har känt länge att det är nåt som är fel, men fått förklarat för mig att det inte är så, att allt är som det ska. Så jag hoppas ändå på nåt konstigt vis att det bara är jag som är paraniod och fantiserar.... Att allt det andra är lika overkligt som det här i morse, att drömmar och verklighet flyter ihop i samma dimma och att jag inte riktigt kan skilja dem åt...

Hur mycket är dina tårar värda?

 

Den person som är värd dina tårar,

skulle aldrig få dig att gråta.

Men när du ändå gråter,

försök att hålla huvudet högt,

så att dina tårar inte sjunker lika lågt,

som personen du gråter för,

 

(av okänd)


RSS 2.0