Urkul

Igår var det Urkul i Ånge. Jag gick och kikade lite med Elin och Bea. Junior var med pappa.. Blev nån kafésväng och en allmänt trevlig dag. På kvällen stannade mamma hos mig när hon kom från bingon, så jag med fick ut och kika lite på kulturnatten. Skoj komma ut och träffa folk! Men  var var alla i min ålder?? Tyckte det var mest 18-20 åringar, sen ett glapp till 50-årsåldern..  Banden var väl... hmm.. sådär, kanske man skulle kunna säga.. Konstig musik enligt mitt tycke, men gratiskväll och mycket folk ute, så jag ska inte klaga!
Var hemma igen vid halv 3, ochhade räknat med att Junior skulle vakna tidigt imorse, för så är ju lagen om jävlighet. Bara för att jag var vaken länge så borde han sova till max 6 tiden, men gullungen sov till kvart i 10!! Så trots att det blev sent inatt så är jag hyfsat pigg idag.

Idag är det 22 grader, strålande sol och en dag som verkligen lockar till att hitta på nå´t. Frågan är bara vad.. är ju marknad i Bergsåker, men på den där travbanan brukar det ju bli så otroligt varmt! Så får bli nån lite mer barnvagnsvänlig miljö... vet inte riktigt vad än bara..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0