Loppisrunda å lite annat..

Som nästan alltid nuförtiden har jag haft en toppenhelg! Började i fredags med trevligt sällskap, lite rött, ost & kex och UNO. Lördagen blev en pysseldag med städning, lite sömnad och dammtrasan i högsta hugg, sen blev det stor sortering på en hårddisk. Det tog tamesjutton längre tid än att städa lägenhet. Å ändå är det rensningen där bara påbörjad!

Igår åkte jag och Stefan söderut på loppisrunda. Vi hade båda för oss att det var rätt så loppistätt söderut, men att det skulle vara fullt så många trodde vi inte! På inte fullt 15 mil så hann vi nog med 25 loppisar! Räknade ut att vår snittfart på dessa mil var 1,8mil/h, så det tog sin lilla tid. Men kul var det! Å massor av fynd blev det!! Gårdagens mest använda fras var: "Det är som att stjäla godis från småbarn!"
Eller vad sägs om en matta för 5kr, en jättesnygg 70-tals taklampa för 30kr, kaffeburk för 30, jättefina kakburkar och en massa smått och gott 3 för 10kr, skrivbordsstol för en tjuga...
Gårdagens mest otippade fynd var ett dammsugarmunstycke, precis sådant som jag behöver eftersom mitt är trasigt! Mellan allt fyndande hann vi även med att besöka 2 samlare. Dels var vi till Stig som samlat Essoprylar i många år, sen skaffat sig en egen nostalgimack. Galet mycke bensina prylar, och otroligt spännande att få kika på allt...
En man med en lite mer skrymmande hobby var vi också till. Han samlar på gamla maskiner! Även hos honom var det massor att kika på. Gammalt är vackert! Så är det bara.
Kvällen avslutades med ett återbesök till Haverö strömmar. Tyvärr var solen alldeles för snabb att försvinna, så besöket blev kortare än önskat... men är ju såpass nära dit att det kommer bli fler besök!


RSS 2.0