allt

Hemma på blixtvisit! Ska ner till Ljungaverk och hämta det sista ur lägenheten där... ska ju vara tomt, städat och klart på fredag.
Känner att det här kommer bli ett förvirrat blogginlägg, är många tankar på en gång, helt utan struktur. Iaf... på fredag är det Valborg, då kanske man skulle knata iväg och titta på nån brasa. På lördag Corroded. Hade varit kul att se! Men Villehelg, så det får vara. Lär komma fler tillfällen!

Helgen som var var en toppenhelg! Den tillbringades i Vemdalen, med trevligt sällskap. Mycket öl och mycket skratt!

Äsch... måste dra nu! Men ska försöka skärpa mig med bloggandet.. det har ju inte varit särkilt flitigt på sistone.

Senare...

Dags att uppdatera lite här egentligen, men tror det får vara till senare tillfälle. Just nu uppfylls mina tankar av sånt om jag inte vill ta här.

Flyttat

Återigen har det blivit en dö´period här på bloggen, denna gång är det för att jag haft fullt upp med flytt. Fick hjälp i fredags att bära prylar, så allt stort (och en hel del mer) fick vi med oss då, igår var jag och hämtade lite mer, så nu är snart allt jag hade i gamla lägenheten här. Dock är vindsförrådet fortfarande lika proppfullt... men det får bli en senare fråga. Just nu har jag fullt upp med att packa upp och försöka komma iordning..

RSS 2.0