Härligt!

Sommarvarma kvällar, ljusa nätter, sötaste å go´aste Juniorn, goda vänner och trevliga tillställningar... Underbart!

Svettigt

drygt 27 grader i skuggan! Nu ska man väl inte klaga på sommarvärmen, men det här är faktiskt varmt lite i överkant. Inte så kul när man är liten..Bästa sättet att svalka sig är ju ett bad, så bad blev det..


Have a heart

Gåshud... mm, duktig tjej, men vad hände sen??


Urkul

Igår var det Urkul i Ånge. Jag gick och kikade lite med Elin och Bea. Junior var med pappa.. Blev nån kafésväng och en allmänt trevlig dag. På kvällen stannade mamma hos mig när hon kom från bingon, så jag med fick ut och kika lite på kulturnatten. Skoj komma ut och träffa folk! Men  var var alla i min ålder?? Tyckte det var mest 18-20 åringar, sen ett glapp till 50-årsåldern..  Banden var väl... hmm.. sådär, kanske man skulle kunna säga.. Konstig musik enligt mitt tycke, men gratiskväll och mycket folk ute, så jag ska inte klaga!
Var hemma igen vid halv 3, ochhade räknat med att Junior skulle vakna tidigt imorse, för så är ju lagen om jävlighet. Bara för att jag var vaken länge så borde han sova till max 6 tiden, men gullungen sov till kvart i 10!! Så trots att det blev sent inatt så är jag hyfsat pigg idag.

Idag är det 22 grader, strålande sol och en dag som verkligen lockar till att hitta på nå´t. Frågan är bara vad.. är ju marknad i Bergsåker, men på den där travbanan brukar det ju bli så otroligt varmt! Så får bli nån lite mer barnvagnsvänlig miljö... vet inte riktigt vad än bara..

Toppendag

Idag var det avslutning på stor & liten, var massor av barn där och Junior busade på som bara den. En liten present fick vi alla också, ett strandpaket med badlakan och en spade. Kommer nog att komma till nytta i sommar!
Sen blev det promenad med Bea å Texas, och ett besök på Café Canel, och efter det ett besök hos Elin och Oliver. Han växer och blir jättestor lillkillen, men åh så pluttig han blir i jämförelse med Junior! Trevligt träffa dem igen iaf, har knappt sett dem på sistone..

Vardag

Nu har det gått några dagar när egentligen ingenting hänt, men det är väl då livet är som bäst!? Vardagen trivs jag med, jag har den underbaraste lila unge man kan tänka sig! Att bara vara hemma och stöka på, och gång på gång mötas av hans underbara leende är helt fantastiskt.. En promenad när vädret är underbart vårigt, träden och gräset riktigt lyser grönt, solen värmer skönt och glassen smakar extra gott, det gillar jag. Att inte ha något planerat utan ta dagen som den kommer, utan krav, och träffa på lite folk utanför affären och småprata litegrann.. småsaker och självklarheter för vissa, men lycka för mig!


Full fart

Puh... är hos kusin nu, å lämnat köket för en andningspaus vid datorn.  Junior, Sixten å Viking stökar på och Stina är det som vanligt full fart på!
Har fått god mat också, som alltid när man är hit!  Annars har det inte hänt mycket... varit på promenad i dag å träffat lite folk. Är visst sista gången på Stor & Liten på torsdag, så det måste vi ju gå på.

Har förresten fixat tv också! Skruvade upp antennen på ett ungefär, och fick bild på en gång, så det var ju inga problem alls...

Jo, Ville firade ju 8 månader igår med. Stor kille nu! :) Ska vara hos pappa igen till helgen också.. undra vad jag ska hitta på... Har en liten tanke, men vi får se..!

Regn

Nu är sötungen piggare igen! Skönt för oss båda..

Igår blev det en promenad med Emma och Stina. Vi hann inte ens av gården innan det kom några regndroppar, sen blev det spöregn! Fast det var skönt att gå ändå, förutom att det blev blött om fötterna... Junior tyckte det var spännande med regn också. Första gången för honom. Han satt med handen utanför vagnen och kände på regnet när det slog emot handen och såg lite brydd ut.



Sjuk

Min lilla älskling är sjuk! Lite snor och lite hosta och lite feber... humöret svajjar, men är för det mesta ändå rätt bra ändå. Tror det värsta är gjort nu, å är det så har vi klarat oss bra ändå!

Helg igen

Lördag igen då! Fattar inte riktigt var dagarna tar vägen, för jag tycker inte jag hinner göra just nåt, men tiden rinner iväg ändå på nåt vis..
Idag år grått, kallt och blåsigt. Inget väder man vill vara ute i alltså. Så vad ska jag hitta på då då tro? Åka å hälsa på nån kanske?


Gnöl å gnäll

Vaknade i morse å kände mig ovanligt pigg. Solen sken och det kändes skönt... Var ner till Janicke och fick kaffe och trevligt sällskap en stund innan jag gick på promenad. Idag såg jag fram emot en lång och skön tur, men kom bara till bron innan jag insåg jag var tvungen att vända. Gick ju inte att andas! Förbannade gräs... brukar ju klara mig till midsommar, men i år verkar det som att jag får känningar långt tidigare. Så hem igen då...
Blev undanröjt det värsta hemma idag iaf, tog en snabbsväng med dammsugaren och plockade ihop lite småsaker, så nu ser det åtminstone anständigt ut där hemma...

Måste skaffa mig tv tror jag. En fredagkväll ensam hemma, utan varken tv eller dator känns ju faktiskt sådär... :(

I lekparken

I dag blev det besök i lekparken igen..  Att gunga var ju kul! Men det gäller att hålla koll på vad Jill gör där bakom ryggen med...
Jills lillasyster var också med, fast hon sov sig genom lekparksbesöket, men jag fångade henne på bild senare. Hon ser ju bara SÅ cool ut när hon sitter i vagnen å hänger med armen över kanten. Kommer garanterat att bli en raggarbrud!
Hon och Junior har flirtat massor de här dagarna. Supergulliga är de!








Gjorde ju ...

Gjorde ju ett bseök i lekparken med Linda och hennes barn idag. Junior provade gungan vilket tydligen var roligt! Nu hade jag bara mobilen att fota med, men lyckas jag få över bilderna till datorn ska ni få se på smilet.. Gick en vända på byn och kikade också.. inte mycket spännande där inte, men trevlig gå en sväng med sällskap!
Ikväll blir det nog ett besök på klubbstugan tror jag. Brukar ju finnas gott fika där..! :)


Godmorgon

Ännu en morgon när solen skiner in genom fönstret, Mycket trevligt! Det gör ju att det blir lite lättare att ta sig upp trots att kroppen skriker rätt ut, säger den vill ligga längre. Jag är så vansinnigt trött! Ömmar i hela kroppen och är nästan blind... Men det skiter ju Junior i, han vill upp och leka, så då är det väl bara att hasa sig upp då!

Idag är det tänkt vi ska träffa Linda med barn, kanske gå till lekparken en sväng. Inget för de små barnen, men Lindas stora lär nog vilja leka av sig lite energi där. Annars blir det nog en dags om alla andra... Lite stök hemma och en kopp kaffe nånstans.

Pms x 17

Men fyy vad kass jag mår då... Kroppen jävlas med mig, tillvaron jävlas med mig, pengarna räcker inte och det mesta känns skitjobbigt...
Fast några ljusglimtar ser jag ändå. Tack för de ni som finns här, ni som bryr er!

Barnledig

Idag har jag lämnat Junior på stor & liten med Peter igen. Borde väl egentligen vara hemma å passa på att städa och tvätta och göra allt sånt som är svårt att göra när Junior är hemma, men istället har jag varit på en trevlig promenad med Bea och Texas, varit en sväng på café och nu  sitter jag hos mamma och fördriver tid. Är rätt skönt att bara vara! Inte behöva vara på vakt varenda sekund för att se vad Junior hittar påför bus. Har faktiskt inte det minsta lust att tvätta... men ska väl hem å köra nån maskin ändå. Nåt måste man ju ha att ha på sig med...

Nyfiken

Junior är en väldigt nyfiken liten kille, och nu när han börjar på att ta sig runt krävs det att man har koll på honom hela tiden.  Det räcker med en bråkdel av en sekund för att han ska hinna rycka blad från blommorna, köra över tv-dosan som han på nåt konstigt vis faktiskt lykats nå, med gåstolen, eller riva ut alla leksakerna jag precis plockat från golvet och lagt i lådor... Men söt är han när han gör det! Jag kan inte se mig mätt på min underbart fina lilla unge...

 På första bilden har han sin favoritleksak kökssleven. Den överlägset bästa av dem alla! Den har han när han åker runt.. viftar med den, använder den till att slå på saker, som förlängning när armarna inte räcker till... Han släpper den inte nå´ gärna







Bodelning

När jag flyttade tyckte jag att det gick rätt smidigt med hur vi delade sakerna. Det som var mitt sen tidigare tog jag med mig, det som var Peters sen tidigare är fortfarande hans. Det vi fått tillsammans har vi delat upp beroende på från vems släkt det kommer, och det vi köpt gemensamt har vi delat på. Jag tycker det känns helt ok. Peter har huset, men han har även lånet..
Huset kan jag sakna lite ibland faktiskt. Jag har ju valt tapeter och golv precis som JAG vill ha det, inte flyttat in och bott i det som egentligen är någon annans stil, utan det kändes verkligen som Mitt. Men den möjligheten kommer kanske nån mer gång i livet, och gör det inte det så är det ju trots allt ändå bara yta och inte det som skapar den riktiga trivseln i ett hem... Den riktiga trivseln har jag hittat nu känner jag, för ååh vad jag trivs i min lilla lägenhet!

Men nu hamnade vi på ett litet sidospår, det jag egentligen tänkte med det här blogginlägget var att dela med mig av den här länken:

http://www.blocket.se/vi/21351214.htm?ca=4&w=1

Man kan ju göra saker mer eller midre besvärligt...

Roadtrip

Ja, vad har hänt sen sist då? För det mesta ser dagarna rätt lika ut, med promenader, kaffe och öppna förskolan. Men har även hunnit med en liten roadtripp norröver med  Bea. Spontant, trevligt och lättsamt! Ofta blir det roligare när man inte planerar för mycket. Skönt komma hemifrån och andas ny luft, träffa nytt folk och se nya ställen! :D

Etern

Jag har lite mer foton jag tänkte lägga ut, men de ligger på min dator, och jag sitter hos mamma nu. Måste ta å fixa eget internet snart. Vore ju smidigt kunna surfa när det passar, för finns ju en hel del att göra på nätet, både viktiga saker och ren nöjessufning. Tv borde jag också fixa! Men har ju faktiskt kommit en bit på vägen vad gäller tvn, jag har dragit antennkabeln runt vardagsrummet, fäst den fint längs liten och dragit den ut på balkongen. Å fixat anslutningarna. Men mer har det inte blivit. Måste ta å jaga reda på en antenn snart så det blir nånting i rutan! Vore faktiskt skönt att ha några kanaler att glo på.. kunna ligga i soffan och mysa, slötitta, zappa å gnälla över tt det är bara skit på tv. För det är det, och det gnäller jag över, men det har sin tjusning! :D


Vårpromenad

Igår var när jag var på promenad hade jag med mig kameran och fotade lite. Rätt fula mmiljöer, men fult blir ofta på något konstigt sätt vackert på bild.
Hittade även en plånbok när jag gick där längs dikeskantten och glodde... å så såg jag en ödla. Den var dock alldeles för snabb för att hinnas med att fota.

(klicka på bilderna så blir de större)

 

Sista april

Var till kusin och grillade på sista april, sen var jag hem och mellanlandade och städade/diskade lite innan jag tog en sväng på forum medans junior sov under uppsikt av mamma. Var tokroligt att komma ut och träffa folk! Alla från förr.. Det behövdes verkligen! Lite tråkigt bara jag inte kunde vara med och åka bil å allt det där, men hinns nog med det också. Sommaren har ju itet börjat än!
Helgen fortsatte med tevligt sällskap, och jag hoppas den kommer fortsätta i samma anda. Imorgon ska Junior vara med pappa, så då kanske man skulle passa på att göra lite nytta... inte så kul iofs, men man får väl varva det roliga med skitgöra, det trevliga sällskapet med bilstädning, kaffet på Janickes balkong med att bära prylar till vinden....

RSS 2.0