Morr

Trots att jag vet så väl att jag aldrig får veta, vet jag aldrig nåt om morgondagen. Trots att jag slutat förvånas, fårvånas jag varje gång! Det som skulle kunna vara enkelt blir invecklat.

Nog nu!!!

coffee overdoze

Som vanligt när Ville inte är hemma blir jag rastlös och undviker att åka hem.. Den öronbedövande tystnaden som är här hemma knäcker mig! Så istället slutar det oftast med att jag gör besök hos någon som kan tänkas bjuda mig på kaffe (och hålla mig sällskap förstås), och så även idag... Oftast sammanfaller de här dagarna med de dagar jag dricker som mest kaffe på jobbet med, och resultatet av det blir att jag smått speedad kommer hem på kvällskvisten, trött men oförmögen att komma i säng i tid och somna gott.
Istället hamnar jag i soffan med datorn, en påse chips och julmust. Fast det är inte så tokigt heller! och just den här veckan har vi "sovmorgon" på jobbet, öppnar inte förrän halv 10, så det gör inte så mycket om jag inte kommer isäng än på en stund!


sleepytime

Ja, så nu sover goset igen då.. lite fämmande och en stund med vuxet sällskap vore inte tokigt. En kopp kaffe och lite socialt umgänge, nån att prata lite skit med och kanske klaga över att det som vanligt bara visas skit på tvn.

Idag har ju tillbringat hemma, en tur ute på gatan med pulkan bara.. Ville är lite hängig och jag tyckte inte det kändes som att han skulle orka med dagistempot idag, så vi har varit hemma från jobb / dagis, och det var nog tur, för han har lullat på här hemma, tagit det lugnt och lagt sig på golvet för att vila emellanåt. Imorgon ska han till Peter, som när jag pratade med honom idag lät väldigt förkyld, så jag anta det blir 2 lugna dagar till med softa dagar hemma för Villes del. Själv ska jag tillbaka till jobbet imorgon, vilket jag ser ram emot! Nästan en vecka sen sist nu...

Bilder

Idag var jag och Ville ute på en tur med pulkan.. Superkul tyckte Ville att det var när det gick undan, men kan säga att det inte blev så lång stund det gjorde det, för fyy vad jobbigt det var att springa!Körde tipp gjorde vi med, så egentligen bore vi väl haft hjälpen han fick i julklapp på sig... han har varit flitig användare av den här inne, men idag kom den inte med och på. Men det gick bra! Sura miner i bara en kort, kort stund, sen skratt igen när vi åkte vidare.Hjälmen "fick" han redan dagen innan julafton.. han gick och bar omkring på paketen, skakade på dem och drog i de fina snörena. Sen tog han helt enkelt och rev av papperet på ett av paketen, och där var en hjälm!

På självaste julafton hade vi ingen tomte på besök, däremot hade vi en väldigt hjälpsam liten nisse som både delade ut paket och själv var med och öppnade.Bla. ett fint garage och en tomte gömde sig i paketen

Efter alla julklappar behövdes visst en liten vilopausEfterrätt blev det också, blåbärspaj och vaniljvisp. Ville hjälpte till med disken...

Julafton mm..

Blev en ok julafton ändå.. mamma kom på eftermiddagen, och vi åt potatisgratäng och fläskfile, sen öppnade vi julklapparna och mumsade blåbärspaj..
Ville, min underbara, underbara unge var på sitt allra goaste å gladaste humör. busade och kramades, lekte med sitt nya garge han fått av sin mormor och kramades lite mera..
Jag kände mig hängig hela dan, otroligt tung i kroppen och fick nån febertopp med. Förmodligen var det därför det kändes så otroligt eländigt på förmiddagen, för att det låg och lurade nåt i kroppen. Juldagen blev en riktig mysdag, både jag och Ville var sega, så vi lullade på här hemma hela dan och njöt av att ha tid bara för varandra.
Sen igår, annandagen, skjutsade jag upp Ville till Peter och Jennifer där ännu en "julafton" väntade för honom.. men nu är han nog snart i antågande hem igen.  :)

Hade tänkt jag skulle lägga ut några foton på våra superfina julklappar, men sldden till kameran har rymt, så för tillfället går det inte, men det kommer nog!


Igår blev det som traditionen kräver ett besök på mittis. Mycket trevligt! Men ett fasligt snöande var det! Kom nog närmare 2 decimeter snö under kvällen och natten.. Å inte orkade jag hasa mig ut i morse när plogbilen var här för att flytta på bilen heller.. Fast förmofligtn hade det varit värt besäret! För helt otroligt så mycket snö det var på och runt min bil!! Blev en massa skottade innan den var framme och min parkering var framskyfflad..Depp...

Fan va jag tycker det är jobbigt med jul. Ja, det tycker väl nästan alla, så det är inget som gör mig unik på något sätt, men "alla" ni andra klagar över att det är så många julklappar som ska köpas, så mycket mat som ska lagas, och ska inte hela släkten komma och invadera erat hem så ska ni åka runt på flera ställen innan ni slutligen hamnar där ni ska fira. Å all den där julmaten som ska ätas klagar ni ocskå över.  Men om ni bara anade hur jävla avundsjuk jag är på er!! Ni säger det vore så underbart att bara sitta hemma ensamma, och det kanske det är, om man själv får välja att ha det så.
Men har man ingen släkt, och inte har något annat att göra än att sitta hemma själv, då är det inte så jävla roligt kan jag tala om!!
Fast helt ensam är jag förstås inte. Jag har ju den underbaraste lilla killen i hela världen här! Men trots det så känner jag mig bara så otroligt ensam idag...

.

skriver och raderar, skriver och raderar...

För att ta det väldigt kortfattat: fan  vad skönt det ska bli med en jul i MIN lägenhet, slippa oro och magont, bara njuta av livet och tryggheten!

God Jul


4e advent

Jaha, då var det söndag då. Igen. Jag fattar inte vart veckorna tar vägen, tiden går ju helt sjukt fort! måndag, tisdag, onsdag, å sen julafton.
Jag har några oinköpta julklappar ännu, får göra några sistaminuten inköp på onsdag när det trillar in lite pengar på kontot igen, men har faktiskt inte en susning vad jag ska köpa.. Julklappar åt mig själv och till Ville skulle jag kunna köpa hur mycket som helst, men till övriga är det lite svårare.

Förra julen lade jag ut en hel del foton... får se om jag har tid och ork att städa undan så det ser anständigt ut här, så kommer kanske några foton iår med..

sen sist..

sådärja.. sen sist har det varit en trevlig fredag med afterwork och mycket trevligt sällskap, en lördag med städning och ommöblering i utbyte mot middag. Ett bra byte tycker jag! Söndag med Sundsvallsresa och julklappsshopping. Proppfulla bilen blev det!! Fast vi var ju tre stycken som hjälptes åt att fylla den..
Idag var jag till Lena och Anders på besök. En kort fråga om hur mycket det kostar att klippa sig fick ett svar och motfrågan; Ska vi klippa nu? slutade med en rätt så rejäl hårtuss på golvet..
Var nog på tiden det blev något anat än bara långt och rakt!

oj..

.. var in och kollade statistiken.. trots att jag inte skrivit ens ett endaste ord på flera månader är det dagligen in en stadig skara besökare. Vilka är ni? Är det mina vänner tro, eller bara en massa nyfikna jävlar? :P

I´m back

Nu var det verkligen länge sen jag skrev något här på bloggen. har inte haft nån motivation alls, så då har det helt enkelt fått vara..
får se om inspirationen kommer tillbaka eller om jag kommer plocka bort den helt.

RSS 2.0