Det var en gång...

Återigen har det blivit en stor lucka i bloggandet, men nu är jag tillbaka igen. Åtminstone tillfälligt!

Hur som helst, nästan 3 veckor har gått sen sist, massor har hänt, men det mesta är förmodligen inte särskilt intressant, så jag ska inte slösa varken min egen eller er tid med att rada upp min vardag i detalj, men i korta drag kan jag väl ta det iaf. Om inte annat som en liten reminder för mig själv..

Föregående helg vsr det drivers open  på industrian.. hörselkåporna var packade och jag hade tänkt att jag och Ville skuklle gå förbi och kika lite, men efter lekparksbesök och långpromenad var vi (iaf jag) mest sugen att gå hem och äta lunch och sova lite, så vi missade det eventet. Tråkigt, men kommer ju en till omgång i augusti! :)
Lördagkvällen hade Ville mys med mormor medan jag var på Fränstafestivalen och jobbade extra. Perfekt att kunna få möjligheten att tjäna några extra kronor såhär på sommaren så man kanske kan unna sig en minisemester. Ekkonomin som ensamstående är ju inte den bästa kan jag lova!!

Mer då? En snabbtur till Hudik (ner, lasta och vända), hann faktiskt inte ens se skymten av stan, trots att det var cruisingkvällen vi var ner. En vända till Östersund, först till flygplatsen för att släppa av en vän, sen blev det teknikmuseum. Massor av spännande att titta på och roligt sällskap gjorde det hela till en toppendag. Skrattade så tårarna spruta, och kunde inte sluta sluta.
Bad har hunnits med också, och en tur upp på en mycket fin utsiktsplats på ett berg. Å förstås en massa traktorkörning, bus och mys med den bästa!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0