Svartsjuka

Såg på facebook att det finns en grupp som heter Svartsjuka Är Rädslan Att Förlora Den Man Älskar! I beskrivningen av gruppen står det såhär: Svartsjuka är ingen sjukdom!  Man vill bara inte förlora den man älskar till någon annan! Den här gruppen har rätt många medlemmar, närmare bestämt i dagsläget 3443 st.  Den här gruppen gör mig arg! Svartsjuka är ingen sjukdom, inte heller sitter det i rädsla att förlora nån man älskar. Att älska varandra innebär att man respekterar och litar på varandra. Svartsjuka är inget annat än osäkerhet, men framförallt ett kontrollbehov!
Nu pratar vi alltså obefogad svartsjuka. Finns det fog för det är det en helt annan sak. Då är det bristande respekt av den parten som gjort något galet! Avsluta ett först innan du påbörjar något annat!
Visst har jag full förståelse att attraktion kan uppstå, att man helt enkelt inte kan stå emot, men då får man bestämma sig för vad man vill. Man går inte bakom ryggen på någon under en längre tid. Är man en sån person som igen och igen är ute med andra tycker jag att man ska försöka ine att det man gåller på med är helt åt helvete!!
Kärlek och svartsjuka, kärlek och otrohet, det är saker som inte alls har med varandra att göra!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

mycket bra skrivet lina

2010-03-22 @ 12:22:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0